Türkiye Haber Portalı Logo 2
Masaüstü Reklam
Yunus Gültekin “işin Içerisinde Bulunmadığınız Hiçbir Derneğe Güvenmeyin” Eylül Aşkın Ile... Özel Söyleşi

Yunus Gültekin: “işin içerisinde bulunmadığınız hiçbir derneğe güvenmeyin” Eylül Aşkın ile… Özel Söyleşi

Kültür konseptimiz dahilinde sosyal sorumluluk projelerinin duyurulmasına da elimizden geldiğince destek olmaya çalışıyoruz. Bu kapsamda, Türkiye Haber Portalı ve alakalı internet sitelerinde ve YouTube kanalımızda yayınlanmakta olan Eylül Aşkın’ın sunduğu “Eylül Aşkın İle…” programının bu Salı günkü konuğu “Çocuklarımız İçin Söylüyoruz” dernek başkanı Yunus Gültekin oldu. Gültekin, “Çocuklar İçin Söylüyoruz” derneğinin nasıl kurulduğunu, nasıl çalıştığını, bugüne kadar yaptıklarını ve neler yapmayı planladıklarını arkasında herhangi bir şüphe bırakmayacak açıklıkta ilk defa Eylül Aşkın ile paylaştı.

Gönüllü olmak veya bağışta bulunmak isteyenler instagram üzerinden @cocuklarimizicinsoyluyoruz hesabından gerekli bilgilere ulaşabilirler.

Yunus Gültekin “işin Içerisinde Bulunmadığınız Hiçbir Derneğe Güvenmeyin.” Eylül Aşkın Ile... Özel Söyleşi (2)

Erzincan’ın Bir Köyünden İstanbul’a Geldi

Erzincan’da doğup büyüyen hikayesine çocukken İstanbul’a geldiğinde yaşadığı kültür farklılığı ve bunun zorluklarıyla başladı. Hem aile içinde hem de dışarıda çocukların arasında büyüdüğünü ifade eden Yunus Gültekin, bugün özellikle çocuklara yönelik yardıma yönelmesindeki sebebin bu olduğuna dikkat çekti.

Yunus Gültekin “işin Içerisinde Bulunmadığınız Hiçbir Derneğe Güvenmeyin.” Eylül Aşkın Ile... Özel Söyleşi (3)

Dernekten Kar Elde Etmiyorlar!

2021 Elazığ Depremiyle Birlikte Dernek Faaliyetleri Yön Değiştirdi. Çocuklarımız İçin Söylüyoruz Derneği 2021 yılının Ocak ayında, daha önce farklı bir isim altında düzenlenen yardım konserlerinden ilham alarak, senede iki veya üç konser düzenlemek ve gelirlerini ilgili kurumlara iletmek üzerine kuruldu. Fakat derneğin kuruluşundan yaklaşık on gün sonra meydana gelen Elazığ depremi, hemen devamında başlayan pandemi sürecinin müzik hayatına etkisi, İzmir depremi, orman yangınları, sel felaketi, 6 Şubat depremi derken dernek yardım konserlerinden ziyade afet yardımlarında ve arama kurtarmada daha aktif rol oynamaya başladı.

Yunus Gültekin “işin Içerisinde Bulunmadığınız Hiçbir Derneğe Güvenmeyin.” Eylül Aşkın Ile... Özel Söyleşi (4)

“Kimi insanların elinde çadırda kalmadığı halde beş tane çadır vardı.”

Hatay depremi ve beraberinde gelen yıkımda da aylarca yorulmadan faaliyet gösteren Çocuklarımız İçin Söylüyoruz ekibinin yaptığı çalışmalar hakkında da konuşan Yunus Güntekin, deprem bölgesinde toplanan insanların çoğunun yardıma ihtiyacının olmadığına dikkat çekti. Afet bölgelerinde yaşanan yıkımı fırsat bilen hırsızların ve fırsatçıların ihtiyaç sahiplerinden önce toplandığının altını çizen Yunus Gültekin, “İhtiyaç sahibi olduğunu düşünmediğimiz kişilerle malzemelerimizi paylaşmıyoruz.” dedi.


Turhapo Logo 2
Türkiye Haber Portalı Logo 2
Türkiye News Portal Logo