Türkiye Haber Portalı Logo 2
Serdal Adalı, Beşiktaş Jimnastik Kulübü Başkanlığı İçin Aday (2)

Serdal Adalı, Beşiktaş Jimnastik Kulübü Başkanlığı İçin Aday

Beşiktaş Jimnastik Kulübü’nde gerçekleşecek olan başkanlık seçimlerine katılma kararını açıklayan Serdal Adalı, 12 Kasım Pazar günü düzenlediği bir basın toplantısı ile resmi duyuruyu yaptı. Beşiktaş’ın 26 Kasım’da planlanan Olağanüstü Seçimli Genel Kurul Toplantısı’nda Beşiktaş Jimnastik Kulübü Başkanlığı için aday olacağını ifade etti.

Adalı, gelecek vizyonunu ve Beşiktaş’a dair düşüncelerini basın mensuplarıyla paylaştığı konuşmasında, “Ulu Önder Mustafa Atatürk’ün o eşsiz tespiti adeta bugün Beşiktaşımızın da sınavına dönüşmüştür. Dahili ve harici düşmanlarının bugün Beşiktaş’ı düşürdüğü duruma hiçbir Beşiktaşlı kayıtsız kalmamalıdır.” dedi ve adaylığının temel sebebini açıkladı: “Ben ki bu camia için en ağır bedeli ödemiş Beşiktaşlılardan biriyim. Beşiktaş Başkanlığı’na aday olmamın ilk ve en önemli sebebi buna ‘Yeter artık’ demektir.”

Serdal Adalı, Beşiktaş Jimnastik Kulübü Başkanlığı İçin Aday (3)

Serdal Adalı, Beşiktaş’ın ihtiyacı olan yeni bir yönetim anlayışına vurgu yaparak, “Beşiktaş’ın artık yenilikçi, yarışmacı, kurumsal yönetim anlayışına sahip, güçlü ve güvenilir bir yönetim kadrosuna ihtiyacı var.” şeklinde konuştu. Ayrıca, “Profesyonel kadromuzla ve hiç tükenmeyen inancımızla her kulvarda başarılı olmayı, en önemlisi sürdürülebilir başarıyı birinci hedefimiz olarak belirledik.” ifadeleriyle de gelecek hedeflerini belirtti.

Adalı, Beşiktaş’ın içinde bulunduğu zorluklarla ilgili olarak, “Doğrudur, rakiplerimiz lehine makas açılıyor. Ama kimsenin şüphesi olmasın, Beşiktaş en büyüktür ve öyle kalacaktır, boşuna uğraşmasınlar.” dedi.

Serdal Adalı, Beşiktaş Jimnastik Kulübü Başkanlığı İçin Aday (1)

Beşiktaş taraftarlarına hitap eden Adalı, “Guti’leri, Quaresma’ları, Fernandes’leri getirdiğimiz yıllardan sonra oluşan bir üstünlüğümüz vardı. Şimdi de halkın takımı Beşiktaş’ın sokaklarda en önde olması gerekir.” sözleriyle taraftarların desteğine ihtiyaç duyduklarını ifade etti.

Son olarak, Beşiktaş Kongre üyelerine seslenen Adalı, “Beşiktaş’ın geleceği elinizde. Kimse ümitsizliğe kapılmasın. Daha önceki seçimde huzurunuza geldiğimde; şunun adamı, bunun devamı diye algı operasyon yapıp yönetime gelenlerin durumu bugün ortadadır.” dedi ve ekledi: “Lütfen gelin, oyunuzu kullanın, iradenizi sandığa yansıtın.”


Index Sitemap URL List

Turhapo Logo 2
Türkiye Haber Portalı Logo 2
Türkiye News Portal Logo