Türkiye Haber Portalı Logo 2
Nar Eğitim Merkezi Tarafından Düzenlenen Zen Liderlik Kampı’nda Yöneticilere Özel Deneyim

Nar Eğitim Merkezi Tarafından Düzenlenen Zen Liderlik Kampı’nda Yöneticilere Özel Deneyim

Nar Eğitim ve Danışmanlık Merkezi tarafından Tabiat Ana’nın kucağında Narköy’de düzenlenen Zen Liderlik kampı farklı sektörlerden 17 yöneticinin katılımıyla 13-15 Temmuz arasında gerçekleşti.

3 tam gün süren kampta katılımcılar, uzak doğu felsefesinden ve doğadan ilham alan deneyimsel bir liderlik yolculuğuna çıktı.

Narköy’de Zen Liderlik Kampı Doğadan İlham Alan 17 Yönetici Bir Araya Geldi (4)

Eğitim odaklı bir merkez olarak çağdaş bir çiftlik ve otel mantığıyla Kocaeli’nin Karadeniz kıyısına bakan ilçesi Kandıra’da, orman içinde yemyeşil bir vadide kurulan Narköy 13-15 Temmuz arasında farklı sektörlerden 17 yöneticiyi ağırladı.

Aikido felsefesiyle liderlik becerilerilerini zenginleştirdiler

Nar Eğitim ve Danışmanlık Merkezi Genel Müdürü Ozan Kuşçu tarafından doğadan ve aikido felsefesinden ilham alarak tasarlanan Zen Liderlik Kampı’na katılan yöneticiler, 3 gece 3 gün Zen felsefesini, samuray öğretilerini, zen olma halini aikido prensip ve teknikleriyle işleyip kendi liderlik pratiklerine nasıl dönüştürebileceklerini deneyimlediler. Gün doğumu meditasyonu, sessiz gece yürüyüşü gibi sıra dışı enstrümanların yoğun şekilde kullanıldığı kampta mizah ve müziğin eksik olmadığı, deneyim ve katılıma dayalı öğrenme süreçleri, akşam çalışmaları ve ateş başı sohbetleri ile devam etti.

Narköy’de Zen Liderlik Kampı Doğadan İlham Alan 17 Yönetici Bir Araya Geldi (3)

Kamp boyunca tüm bu rafine bilgilerle zihinlerini ve ruhlarını besleyen katılımcılar, Narköy çiftliğinin taptaze ve organik lezzetlerini de deneyimleme şansı yakaladılar. Geleneksel, ilaçsız tarım teknikleri kullanılarak ata tohumundan üretilen mevsimlik sebze ve meyveler, çiftlikte mutlu şekilde yaşayan hayvanlardan elde edilen süt ürünleri ve yumurtalar Şef Yahya Akay’ın yorumuyla kamp katılımcılarına her öğünde ayrı bir lezzet şöleni yaşattı.

Herkese göre bir Narköy atölyesi mutlaka var

Kendisi de 24 yıldır aikido yapan ve Uzakdoğu felsefesine büyük ilgi duyan eğitmen Ozan Kuşçu’nun, incelikle oluşturduğu Zen Liderlik Kampı dışında, Narköy’de Nar Eğitim ve Danışmanlık Merkezi tarafından kurumsal firmaların ihtiyaçları doğrultusunda oluşturulan, takım içi iletişim, yardımlaşma ve planlama-uygulama becerilerini, özgün ve doğal liderliğe yönelik yetkinlikleri geliştiren farklı eğitim ve atölyelere katılmak da mümkün.

Narköy’de Zen Liderlik Kampı Doğadan İlham Alan 17 Yönetici Bir Araya Geldi (2)

Ayrıca, Narköy’de peynir ve ekmek yapımından doğada farklı biçimlerde var olma yöntemlerine kadar geniş bir alanda çalışmalar da yürütülüyor. Detaylı bilgi için http://www.narkoy.com/egitim/naregitim/ adresi ziyaret edilebilir.

Narköy Hakkında

Narköy, çağdaş bir çiftlik ve otel konseptiyle hizmet veren eğitim odaklı bir yaşam merkezidir.

14 odası, aile ve grup konaklama birimleri, organik çiftlik mutfağında hazırlanan yemeklerin sunulduğu restoranı, açık ve kapalı derslikleri, organik tarım çiftliği ve büyüleyici ormanı ile Narköy, Tabiat Ana’nın kucağında eşsiz bir deneyim vadediyor. Narköy’de, çeşitli eğitim, aktivite ve atölye çalışmalarına katılmak, huzurlu bir tatil geçirmek ya da iş arkadaşlarıyla karmaşadan uzakta proje geliştirmek ve çalışmak mümkün.

Narköy’de Zen Liderlik Kampı Doğadan İlham Alan 17 Yönetici Bir Araya Geldi (1)

Nar Eğitim ve Danışmanlık Hakkında

Bütüncül bir yaklaşım ile teknolojinin yanı sıra doğadan da ilham alan ve olanaklarından faydalanan Nar Eğitim ve Danışmanlık Merkezi, kurumsal firmaların ihtiyaçları doğrultusunda Narköy’de farklı çalışmalar yapmaktadır. Farklı eğitimleri detaylı incelemek için www.naregitim.com sayfasını ziyaret edebilirsiniz.


Index Sitemap URL List

Turhapo Logo 2
Türkiye Haber Portalı Logo 2
Türkiye News Portal Logo