Türkiye Haber Portalı Logo 2
Nano Influencer Pazarlama Modeliyle Öne Çıkan Teamfluencer

Nano Influencer Pazarlama Modeliyle Öne Çıkan Teamfluencer

Türkiye’nin önde gelen influencer pazarlama platformu Teamfluencer, geçtiğimiz ay tohum öncesi yatırım turunda Nevzat Aydın’dan 3 milyon dolar değerleme ile yatırım aldı. Platform, 450 binden fazla içerik üreticisiyle aylık 50 milyondan fazla kişiye erişim sağlıyor ve Türkiye’ye nano influencer pazarlama modelini getiren ilk platform olma özelliğini taşıyor. Teamfluencer, markaların ve influencer’ların tüm pazarlama sürecini tek bir platformdan yönetmelerine olanak tanıyor ve uygun maliyetli, yüksek etkileşimli influencer iş birlikleri kurma imkanı sunuyor.

Teamfluencer, Nevzat Aydın’dan 3 Milyon Dolar Yatırım Aldı (2)

Yatırımın ardından değerlendirmelerde bulunan Nevzat Aydın, “Yenilikçi iş modelleri ve ölçeklenebilir yapılarının başarıda ne kadar önemli olduğuna daima inandım. Ekibin birlikte çalışmanın ve iş birliğinin gücüne olan inancı, bu platformu daha da ileriye taşıyacaktır.” dedi.

Teamfluencer’ın Başarıları ve Hedefleri

450 binden fazla içerik üreticisine ev sahipliği yapan Teamfluencer, yüzlerce marka tarafından aktif olarak kullanılıyor ve platform üzerinden yaratılan içerikler aylık 50 milyondan fazla kişiye ulaşıyor. Kullanıcı dostu arayüzü, kapsamlı veri analitiği ve etkileyici marka iş birlikleriyle sektörde öncü bir konum elde eden Teamfluencer, yapay zeka sayesinde markaların hedef kitlelerine en uygun influencer’larla eşleşerek veri odaklı ve uçtan uca bir influencer pazarlama süreci yönetmelerini sağlıyor.

Teamfluencer’ın iş birliği yaptığı markalar arasında Trendyol, Nike, Pegasus, L’Oreal, Pepsico, McDonald’s, Huawei, Amazon, Migros, Dimes, Anadolu Grubu, Yves Rocher, ETİ, Shell, Avon, Penti, İş Bankası ve Yemeksepeti gibi dev firmalar bulunuyor. Şirket, globalde influencer pazarlamanın akla gelen ilk platformu olmayı hedefliyor.

CEO Dilara Bostancıoğlu’nun Açıklamaları

Teamfluencer Kurucu Ortağı ve CEO’su Dilara Bostancıoğlu, bu yatırımın ardından platforma yeni özellikler eklemek ve pazarını genişletmek için stratejik bir plan izleyeceklerini belirtti. Bostancıoğlu, sahip oldukları geniş know-how’ı daha fazla markaya ulaştırmayı, markaların pazarlama stratejilerindeki influencer etkisini artırmayı ve influencer pazarlamayı daha erişilebilir hale getirmeyi hedeflediklerini söyledi.

Geçtiğimiz sene itibarıyla influencer’ların tüm dünyada takipçileri aracılığıyla yüz milyarlarca dolarlık satış hacmi yarattığına dikkat çeken Bostancıoğlu, bu ekonominin 2030 yılında tüm dünyada trilyon dolara ulaşacağını tahmin ettiklerini aktardı.

CTO Ilgım Öztürk’ün Açıklamaları

Teamfluencer Kurucu Ortağı ve CTO’su Ilgım Öztürk, Nevzat Aydın’ın yaptığı yatırımla ilgili olarak, “Bu yatırımla birlikte hedefimiz, markaların influencer pazarlama stratejilerindeki payını artırmak ve influencer pazarlamasını teknoloji desteğiyle daha erişilebilir hale getirmek olacak. Platform üzerinden en uygun marka-influencer eşleşmesini sağlamak adına profil öneri sistemleri, kapsamlı influencer hedef kitle analizi, rakip markaların iş birliklerini takip ve analiz etme yeteneği gibi birçok yapay zeka tabanlı yeni özelliği de yakın zamanda devreye alacağız. Şu an veri temelli yepyeni bir özellik üzerinde çalışıyoruz. Bu geliştirme çalışmaları ile markalarımıza çok daha fazla içgörü ve veri sunarak pazarlama stratejilerinde aranan bir çözüm ortağı olacağız.” dedi.

Teamfluencer Hakkında

Sosyal medya paylaşımları ile gelir elde etmenin en kolay yolunu sunan, Türkiye’nin lider influencer pazarlama platformu Teamfluencer, markalar ve nano influencer’ları bir araya getirerek, sosyal medya kullanıcılarının organik reklam paylaşımlarından gelir elde etmelerini ve markaların tanıtımlarını organik bir şekilde gerçekleştirmelerini sağlıyor. 450 binden fazla içerik üreticisine ev sahipliği yapan platform, aylık 50 milyondan fazla kişiye erişim sağlıyor. Kullanıcı dostu arayüzü ve yapay zeka desteğiyle markaların hedef kitlelerine en uygun influencer’larla eşleşmesini ve veri odaklı bir influencer pazarlama süreci yürütmesini mümkün kılıyor. Teamfluencer, erişilebilir bütçelerle kolay ve hızlı bir şekilde influencer kampanyası başlatma imkanı sunuyor. Daha fazla bilgi için: Teamfluencer.


Index Sitemap URL List

Turhapo Logo 2
Türkiye Haber Portalı Logo 2
Türkiye News Portal Logo