Türkiye Haber Portalı Logo 2
Miray Cruises Salih Güney'in Vedat Uğurlu Ile Yunanistan Macerası (4)

Miray Cruises: Salih Güney’in Vedat Uğurlu ile Yunanistan Macerası

Türk oyunculuk sektörünün efsane isimlerinden Salih Güney, yakın dostu Vedat Uğurlu’nun konuğu olarak Yunanistan adalarına unutulmaz bir cruise tatili yaptı. Vedat Uğurlu’nun sahibi olduğu ve turizm sektöründe fark yaratan Miray Cruises, bu kez ünlü sanatçıyı ağırladı.

Miray Cruises ile Yunanistan Adaları

Miray Cruises markasıyla Yunanistan adalarına düzenlediği turlarla sektörde öncü konumda olan Vedat Uğurlu, bu turlarda sunduğu eşsiz deneyimlerle tanınıyor. Dostları ve misafirleri için unutulmaz anlar yaşatan Uğurlu, Salih Güney ile birlikte keyifli bir yolculuk geçirdi.

Vedat Uğurlu Ve Salih Güney Yunanistan Adaları'nda Buluştu (2)

Salih Güney: “Bu İşin Zirvesi”

Salih Güney, Vedat Uğurlu’nun gemisinde geçirdiği tatil için, “Kendim için özel, muhteşem bir yolculuk ve tatil oldu. Miray Cruises bu işi zirveye taşımış” ifadelerini kullandı. Ünlü oyuncu, Miray Cruises’in sunduğu hizmetten ve seyahat deneyiminden oldukça memnun kaldığını belirtti.

Vedat Uğurlu Ve Salih Güney Yunanistan Adaları'nda Buluştu (3)

Vedat Uğurlu’dan Açıklamalar

Vedat Uğurlu, Salih Güney ile geçirdiği tatilin kendisi için de çok özel olduğunu vurguladı. “Bizim evimiz artık yaz dönemi Miray Cruises oluyor, dostlarımızı da gemide ağırlıyoruz. Salih Güney ile nefis bir yolculuk yaptık. Eğlenceyi zirveye taşımanın keyfini sürerken, Salih Güney’in tecrübe ve deneyimlerine kulak verdim. Eğlenceye kültür ve sanat eklemek de hedeflerimiz arasında” dedi.

Miray Cruises Salih Güney'in Vedat Uğurlu Ile Yunanistan Macerası (1)

Unutulmaz Bir Deneyim

Vedat Uğurlu ve Salih Güney’in birlikte geçirdikleri bu özel tatil, Miray Cruises’in sunduğu kaliteli hizmetin bir kez daha altını çizdi. Uğurlu’nun liderliğinde Miray Cruises, misafirlerine unutulmaz anlar yaşatmaya devam ediyor.


Index Sitemap URL List

Turhapo Logo 2
Türkiye Haber Portalı Logo 2
Türkiye News Portal Logo