Türkiye Haber Portalı Logo 2
Dijital Dönüşüm Ve Kobİ'ler Ferhat Aysever'den Stratejik Öneriler

Dijital Dönüşüm ve KOBİ’ler: Ferhat Aysever’den Stratejik Öneriler

Günümüzde iş dünyası hızla dijitalleşiyor ve bu değişimden en iyi şekilde faydalanmak isteyen KOBİ’ler için dijital dönüşüm kritik bir öneme sahip. Rota Bulut ERP Genel Müdürü Ferhat Aysever, KOBİ’lerin bu hıza ayak uydurduğunu belirterek, sundukları E-sözleşme ve E-Teklif yenilikleriyle işletmelerin tüm sözleşme süreçlerini dijital ortamda güvenli ve hızlı bir şekilde yöneterek iş süreçlerinin verimliliğini artırdıklarını açıkladı.

E Sözleşme Ve E Teklif Ile İşletmelerde Dijitalleşme Rota Bulut Erp’nin Yenilikleri (1)
Rota Bulut ERP Genel Müdürü Ferhat Aysever

Dijital dönüşümün işletmeler için çağın gerekliliklerine ayak uydurmanın en etkili yolu haline geldiğini vurgulayan Rota Bulut ERP Genel Müdürü Ferhat Aysever, “ Modern iş dünyasında, teknolojinin sunduğu fırsatları en iyi şekilde değerlendirmek, rekabet avantajı elde etmek ve sürdürülebilir büyümeyi sağlamak için kritik bir öneme sahip. Fiziksel sınırlamaların ötesine geçerek, verimliliği artıran ve müşteri deneyimini iyileştiren dijital çözümler, işletmelerin başarısını belirleyen temel faktörler arasında yer alıyor. “Dijital dönüşüm, KOBİ’lerin iş süreçlerini optimize etmeleri ve global rekabette ayakta kalmaları için kaçınılmaz bir süreç.” dedi.

E Sözleşme Ve E Teklif Ile İşletmelerde Dijitalleşme Rota Bulut Erp’nin Yenilikleri (2)

Rota’dan bir ilk: E-Teklif ve E-Sözleşme

İşletmelerin maliyetlerini önemli ölçüde düşüren bulut teknolojilerinin, iş süreçlerinde verimliliği en üst noktaya taşıdığını da sözlerine ekleyen Aysever, “İşletmelerin tüm operasyonlarında maliyetleri azaltmak, hız ve erişilebilirlik gibi avantajlar elde etmek isteyen kurumların en çok tercih ettiği dijital çözümler arasında bulut teknolojileri yer alıyor. Öte yandan KOBİ’lerin dijitalleşmesi, bir yandan küresel ekonomide de ayakta kalmalarını sağlayacak bir araç. Bununla birlikte, büyümek, daha rekabetçi olmak, tüm sektörlere ve potansiyel pazarlara kapsamını artırmak ve müşteri deneyimini geliştirmek için de bir rol üstleniyor.  Rota olarak sunduğumuz bulut teknolojilerinin yanı sıra satış süreçlerini kolaylaştırmak için geliştirdiğimiz E-teklif ve E-sözleşme işletmelere büyük kolaylık sağlıyor. E-teklif KOBİ’lerin hem süreçlerini dijitalleştiriyor hem de zaman ve maliyet tasarrufu sağlıyor. E-teklif ile satış süreçleri interaktif bir yapıya bürünüyor. E-sözleşme ile de, işletmeler tüm sözleşme süreçlerini dijital ortamda güvenli ve hızlı bir şekilde yöneterek iş süreçlerinin verimliliğini artırıp, kağıt tabanlı işlemleri minimize ediyor.” şeklinde konuştu.


Index Sitemap URL List

Turhapo Logo 2
Türkiye Haber Portalı Logo 2
Türkiye News Portal Logo