Türkiye Haber Portalı Logo 2
Bilinçlendirme Ve Hukuki Destek Şahsenem

Bilinçlendirme ve Hukuki Destek – Şahsenem

‘O Bu Gece Gelecek’ ve ‘Gözyaşlarım Anlatır’ şarkılarıyla 1990’lı yıllara damga vuran ünlü sanatçı Şahsenem, şimdi de hukuk alanında ekranlara geri dönüyor. Şahsenem, ünlülerin avukatı Abdullah Yılmaz ile birlikte ‘Hukuk Sohbetleri’ isimli yeni bir programla habercaddesiTv’de izleyiciyle buluşacak.

Bilinçlendirme ve Hukuki Destek

Haftada bir yayınlanacak olan ‘Şahsenem ve Av. Abdullah Yılmaz ile Hukuk Sohbetleri’, TV dünyasında bir ilke imza atarak vatandaşları hukuk konusunda bilinçlendirmeyi hedefliyor. Programda, halkın gözüyle sorular soracak olan Şahsenem ve alanında uzman Avukat Abdullah Yılmaz, seyircilerin hukuki problemlerine ışık tutacak.

Şahsenem’den Hukuk Programı 'hukuk Sohbetleri' (3)

Amaç: Hukuksal Bilinci Geliştirmek

Yakında ekrana gelecek olan programın amacı hakkında konuşan Av. Yılmaz, “Hukuki anlamda vatandaşın sesi olmaya çalışacağız. Vatandaşa hakkını doğru savunma yolunu göstermek istiyoruz” dedi. Şahsenem ise, topluma faydalı tüm projelerde yer almaktan mutluluk duyduğunu belirterek, “Ben halkın sanatçısıyım. O nedenle bu tür programlarla halkla daha iç içe olmak istiyorum. Yakında yine aynı kanalda 2. bir program ile ekranda olacağım.” şeklinde konuştu.

Şahsenem’den Hukuk Programı 'hukuk Sohbetleri' (2)

İletişim Bilgileri

Şahsenem Production:
İrtibat Telefon: 0532 331 21 43


Index Sitemap URL List

Turhapo Logo 2
Türkiye Haber Portalı Logo 2
Türkiye News Portal Logo