Türkiye Haber Portalı Logo 2
“ben Sanatla Tanışmamış Kesimle Ilgileniyorum” Yılmaz Karaman, Eylül Aşkın Ile... Özel Söyleşi

“Ben sanatla tanışmamış kesimle ilgileniyorum” Yılmaz Karaman, Eylül Aşkın ile… Özel Söyleşi

Türkiye Haber Portalı ve alakalı internet sitelerinde ve YouTube kanalımızda yayınlanmakta olan Eylül Aşkın’ın sunduğu “Eylül Aşkın İle…” programının bu Pazar günkü konuğu oyuncu, vokal koçu, şan eğitmeni ve öğretim görevlisi Yılmaz Karaman oldu. Youtube kanalı “Yılmaz Karaman Şan Atölyesi” ile camiada tanınır hale gelen Karaman ile sosyal medyanın ötesinde hakkında bilinmeyenlerini konuştuk.

Televizyona Geçiş Yapacak

Şan eğitmeni olarak tanıdığımız, tiyatro ve müzikal alanında da performans tecrübeleri olan ve YouTube kanalıyla ismini daha geniş kitlelere duyuran Yılmaz Karaman, bu sene hem opera yönetmenliğine soyunacağı yeni projesiyle hem de yeni anlaştığı menajerinin önderliğinde oyunculuğunu konuşturacağı televizyon yapımlarıyla ses getireceğe benziyor.

Yılmaz Karaman “sadece Vapurda çaldığım Yıllarım Oldu” Eylül Aşkın Ile... Özel Söyleşi (5)

“Erdal Beşikçioğlu ve Haluk Bilginer ile oynamayı çok isterim.”

Haluk Bilginer’den “İlah oyuncu.” diye sözeden Yılmaz Karaman, Erdal Beşikçioğlu’na ise uzun zamandır hayran olduğunu dile getirerek, bu iki isimle veya iki isimden biriyle ekranlarda yer almanın kendisini çok mutlu edeceğini ifade etti.

Yılmaz Karaman “sadece Vapurda çaldığım Yıllarım Oldu” Eylül Aşkın Ile... Özel Söyleşi (3)
Eylül Aşkın
Yılmaz Karaman “sadece Vapurda çaldığım Yıllarım Oldu” Eylül Aşkın Ile... Özel Söyleşi (2)
Yılmaz Karaman

“Ben sanatla tanışmamış kesimle ilgileniyorum.”

Yılmaz Karaman, Türkiye’deki sanat izleyicisi ile ilgili görüşlerini “Benim de opera uyarlamalarım var. Mesela daha önce hayatında hiç opera izlememiş birisinin gelip izlemesini ve sonra ona ‘Neler düşünüyorsun?’ diye sormayı çok isterim. Sahnede yaptığımız şey o insana da dokunuyor mu bunu çok merak ediyorum.” şeklinde ifade etti.

Yılmaz Karaman “sadece Vapurda çaldığım Yıllarım Oldu” Eylül Aşkın Ile... Özel Söyleşi (4)

Index Sitemap URL List

Turhapo Logo 2
Türkiye Haber Portalı Logo 2
Türkiye News Portal Logo