Türkiye Haber Portalı Logo 2
Bazaart’ın Küratörü Deha Çun, “birlikte Geleceğe” Sergileriyle Sanatseverleri Buluşturuyor

BAZAART’ın Küratörü Deha Çun, “Birlikte Geleceğe” Sergileriyle Sanatseverleri Buluşturuyor

Denizbank’ın vizyonu doğrultusunda, sanata verdiği önem ve değerle ortaya çıkan “Birlikte Geleceğe” karma sergileri, gelenekselleşme yolunda ikincisini gerçekleştiriyor. Farklı sanat disiplinlerinde üretimlerini sürdüren genç sanatçıları bir araya getiriyor ve bu sergiler aracılığıyla, onların gelişim yolculuklarına tanıklık ederek birlikte geleceğe ilerlemenin gücünü vurguluyor.

Denizkültür Ve Galeri Deniz’de Genç Sanatın Buluşması 48 Sanatçının 85 Eseri Sergileniyor (2)

Ülkemiz yarışma sergilerinde başarıyla yer alan genç sanatçılarından yola çıkarak oluşturulan seçki, gelecek vaat eden sanatçıları keşfetmek ve ulaşılabilir sanatın önemine dikkat çeken değerli bir platform oluyor. Koleksiyonerlerin ve sanat sektörü profesyonellerinin genç yeteneklerle tanışma fırsatı bulması ve sanat piyasasınca tanınması için köprü vazifesi görmeyi amaçlıyor.

Denizkültür Ve Galeri Deniz’de Genç Sanatın Buluşması 48 Sanatçının 85 Eseri Sergileniyor (7)
Denizkültür Ve Galeri Deniz’de Genç Sanatın Buluşması 48 Sanatçının 85 Eseri Sergileniyor (6)

DenizKültür ev sahipliğinde, Galeri Deniz’de 6 Haziran – 10 Temmuz tarihlerinde, ülkemizin dört bir yanından katılım gösteren 48 genç sanatçıya ait 85 eseri sergileyerek tüm sanatseverleri ağırlıyor. Çeşitli üretim tekniklerini bir arada sunan “Birlikte Geleceğe” karma sergileri ikinci edisyonu ile Türkiye’nin çağdaş sanat yolculuğuna yeni ufuklar açabilecek ortam sunuyor. Sergide yer alan isimler arasında Yusuf Ağraş, Yasin Okcan, Mehmet Ergül Tekin, İynes Eyüp ve Okan Karakaya gibi isimler yer almaktadır.

Denizkültür Ve Galeri Deniz’de Genç Sanatın Buluşması 48 Sanatçının 85 Eseri Sergileniyor (3)

Deha Çun, bağımsız küratör ve sanat danışmanı olarak ülkemiz genç sanatçıları odağında projelerini sürdürmektedir. BAZAART’ın 2022 yılından beri küratörüdür ve DenizKültür’ün öncülüğünde “Birlikte Geleceğe” sergileri düzenlemektedir.

Denizkültür Ve Galeri Deniz’de Genç Sanatın Buluşması 48 Sanatçının 85 Eseri Sergileniyor (4)

Sanatçılar arasında son dönemlerde sergileri ile ses getiren genç küratör ve ressam Caner Kemahlıoğlu ise iki eseriyle sergide sanatseverlerle buluştu. Açılışa katılan sanatçı eserlerini birebir anlatma fırsatını da buldu. Distopya ve Yanındayım isimli biri desen diğeri dijital iki işi 10 Temmuz’a kadar seyircilerini bekliyor.

Denizkültür Ve Galeri Deniz’de Genç Sanatın Buluşması 48 Sanatçının 85 Eseri Sergileniyor (5)

Index Sitemap URL List

Turhapo Logo 2
Türkiye Haber Portalı Logo 2
Türkiye News Portal Logo