Türkiye Haber Portalı Logo 2
Altınçağ Paralel Dizisinin Başrolünde Dilara Kırmıt

Altınçağ – Paralel Dizisinin Başrolünde Dilara Kırmıt

Moda dünyasında adından sıkça söz ettiren ve podyumların tescilli kraliçesi olarak tanınan Dilara Kırmıt, oyunculuğa geçiş yaparak dikkatleri üzerine çekmişti. Başarılı manken, yer aldığı günlük dizideki performansıyla büyük beğeni topladı ve yeni projesi için hazırlıklara başladı.

FRF Global Medya ve İlkon Film ortak yapımı olan “Altınçağ – Paralel” adlı dizinin çekimleri, 14 Temmuz’da Kapadokya’da başlayacak. Dizinin başrollerinde Dilara Kırmıt, Cemil Usal, Hale Sultan, Alper Erozer, Aurelia Agel, Kubilay Kaan, Efe Şahin ve Rabia Şahan yer alıyor. 21 şehir ve 6 ülkede çekilecek olan dizi, kayıp kıtalar Mu ve Atlantis konusunu işlerken, boyut kapıları ve Türk ırkının mitolojisini de ele alacak.

Dilara Kırmıt Moda Dünyasından Oyunculuk Sahnesine (2)

Dilara Kırmıt, bu projede Kraliçe Krios rolüyle öne çıkacak. Ünlü güzel, kraliçe olma hikayesini şu sözlerle anlattı: “Hiç kraliçe olmak istemezken kraliçe oldum ve dünya çapında bir güzellik yarışmasında Türkiye’ye ikincilik gururu getirdim. Oynayacağım dizide dahi aynı unvanı oynamak nasip oldu. Artık ben kraliçe olarak doğduğumu kabul ediyorum, bu hikaye benim kaderim.”

Dilara Kırmıt Moda Dünyasından Oyunculuk Sahnesine (1)

Dilara Kırmıt, kişisel hayatına dair de çarpıcı açıklamalarda bulundu: “Ben bu dünyaya ait olmadığıma inandım hep. Küçükken sokakta yürürken bile ‘ben bu insanlardan farklıyım’ diyordum. Belki ben hiç gelmedim…gönderildim? Dünyaya geliş ve hizmet amacım olduğuna inanıyorum ve bunu yaşadım. Iolanda Cristina Gigliotti veya sadece Dalida olarak da bilinen, Kahire doğumlu İtalyan asıllı şarkıcının ruhunu taşıyorum. Kraliçe olmak zor zanaat… Ben bunun bedelini ödedim. İnsanlar benim başarıma saygı duymak zorunda,” diyerek şaşkınlık yarattı.

Kaan Urgancıoğlu Ile Oynamak İstiyor Dilara Kırmıt, Eylül Aşkın Söyleşisi (1)

Dilara Kırmıt’ın bu yeni projesi ve rolü merakla beklenirken, ünlü ismin oyunculuk kariyerindeki bu önemli adım, izleyiciler ve hayranları tarafından büyük bir heyecanla takip ediliyor.

Kaan Urgancıoğlu Ile Oynamak İstiyor Dilara Kırmıt, Eylül Aşkın Söyleşisi (5)

Index Sitemap URL List

Turhapo Logo 2
Türkiye Haber Portalı Logo 2
Türkiye News Portal Logo